Projemiz Var!

RİTMİK SAYMA BİZİM İŞİMİZ” eTwinning Projemiz

Okulumuz öğretmeni Fatma Çakmak  tarafından okul öncesi  öğrencileri ile yürütülen ve ülkemizden 10 okulun yanısıra Gürcistan’dan 1 , Polonya’dan 1 ve Litvanya’dan 1 okulun ortaklığında gerçekleştirilecektir. “RHYTHMIC COUNTING IS OUR JOB” adlı  e-twinnnig projesi ile öğrencilerimize matematik becerisi kazandırmayı, bu becerilerini artırmayı, bunun yanında matematiği sevdirerek, dikkat, odaklanma, konsantrasyon konularında da gelişmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Ayrıca müzik, oyun ve resim konularında matematiksel deneyime sahip olmalarıi işbirliği içinde çalışmaları, okul içindeki faaliyetlerle sosyalleşmeleri ve WEB2 araçlarını kullanarak eğitime teknolojiyi entegre etmek projemizin hedefleri arasında yer alıyor.

15-02-202415-02-2024