Selahattin İyigün Anaokulu
NEDİM ÖKMEN MAH. ALİ METİN DİRİMTEKİN CAD. SELAHATTIN IYIGÜN ILKOKULU BLOK NO 27 MERKEZ / KİLİS

VİZYON

Vizyonumuz: * Öğrenciye saygı duymak. * Toplam kalite doğrultusunda bütün öğrencilerimizi yetenekleri doğrultusunda en iyi biçimde yetiştirmek. * Çabalarımız araştırmacı, yaratıcı, sorgulayıcı, düşünen ve akılcı beyinler yetiştirmek

MİSYON

Misyonumuz: * Çağdaş eğitim anlayışını hedef alarak öğrencilerimizi en iyi biçimde yetiştirmek. * Öğrencilerimizi hayata hazırlamak. * Öğrencilerimizin kişiliklerini geliştirmek, yeteneklerini ortaya çıkartmak, özgüvenlerini sağlamak öncelikli amaçlarımızdandır.

Öğrenci :120
Öğretim Şekli :Kurumumuzda sabahçı ve öğlenci olmak üzere ikili eğitim sistemi uygulanmaktadır.

Öğretim Şekli

Okulumuz Doğalgaz ile ısınmaktadır.

Okulumuza ait servis bulunmamaktadır.

Okulumuz il merkezindedir.

Öğretmenlerimiz ulusal ve uluslararası ETwinning Projeleri uygulamaktadır.